NAPELLENZŐ BUDAKESZI

napellenző-budakeszi

A napellenzők óriási előnye, hogy használatukkal akár 70-80 %-kal csökkenhet egy meleg hőmérsékletű helyiséglehűtéséhez használt energia. A leárnyékolt helyiség hőmérséklete, a napellenzővel a forró nyári melegben is 27 Celsius fok alatt maradhat.
A ponyva egy-illetve többszínű lehet, UV stabilizált, impregnált anyagú! A csuklókaros napellenzők védelmet nyújtanak a napsütés és a szemerkélő eső ellen, valamint otthonunkat is színesebbé varázsolja. Ezért kínálunk több mint 100 féle ponyvát.. A szerkezete teljesen alumínium,alapáron fehér, de igény szerint változtatható. Érdemes egyes helyeken alumínium védőtetőt felszerelni, amely védelmet nyújt a feltekert ponyvának.

Óriási teraszok árnyékolására is alkalmasak az akár 6 méter széles napellenzők, extra erős öntvények, a belső bordákkal merevített extrudált alumíniumprofilok és a könnyű csuklóval hozzáépített előfeszített rejtett rugók biztosítják az extra méretű ponyvák feszítését.

A napellenzők nem igényelnek nagy karbantartást. Figyelni kell viszont a viharos szelekre, eső esetén a napellenzőt feltétlenül be kell tekerni, különben károsodhat. Az megázott ponyvát rövid időn belül kitekert állapotban meg kell szárítani.

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Ha bármelyik termékkel, szolgáltatással kapcsolatban szeretne tájékozódni kérjen díjmentes ajánlatot!

Call Now Button